Wanneer

07-11-24 - 19-12-24    
20:00 - 22:00

Waar

Deventer Schouwburg
Keizerstraat 70, Deventer, Overijssel, 7411HH

Evenement type

Voor wie is deze theatersport cursus?

Na de beginnerscursus kun je doorstromen naar de beginners plus cursus. Ook deze cursus duurt 6 weken. Tijdens deze periode ga je iedere week op dezelfde avond aan de slag om ‘uren te maken’.

Daarnaast kun je ook als beginner starten met deze cursus. Immers staat de ‘plus’ voor de inzet van een pianist en gastdocenten om meer aan bod te kunnen laten komen. Net zoals bij de beginners cursus blijven we oefenen met de basisprincipes van theatersport. Daarom ben je als nieuwkomer ook gewoon welkom!

Wat ga je doen in de beginners plus cursus?

Elke les begint met een ‘wup’; dat is de afkorting voor warming up. Vooral bedoeld om even de dagelijkse zorgen af te sluiten, het hoofd leeg te maken en de concentratie op te bouwen. Daarna ga je in kleine groepjes aan de slag met een thema. Zoals typetjes, geloofwaardig spel of emoties. Aan de hand van verschillende oefeningen ga je telkens met iets anders aan de slag. Tijdens het laatste uur van de les ga je scenes spelen.

Waar staat de plus voor?

Tijdens de cursus wordt er gebruik gemaakt van verschillende docenten. Met de bedoeling om verschillende onderdelen van theatersport te verdiepen. Verder heeft deze cursus ook een pianist die ingezet wordt als docent om scènes met muziek te spelen. Want muzikale begeleiding en zang zijn van de mooiste kanten van theatersport en mogen dus zeker niet ontbreken!

Wat zijn de kosten en wanneer start de beginners plus cursus?

De volgende beginners plus cursus start op 7 november 2024. De andere avonden zijn op 14, 21 en 28 november 2024 en de laatste twee lessen op 5 en 12 december 2024  Zoals elke cursus begint een les om 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Iedere week is de les op dezelfde tijd en plek. Tot slot bedragen de kosten €195,- voor 6 lessen. Hoogste tijd om je hieronder in te schrijven!

Beginners plus cursus Deventer

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Scan de code
Ik heb een vraag over de beginners plus cursus!