Wanneer

06-09-24    
20:00 - 22:00

Waar

De Witte Vlinder
Van Galenstraat 30, Amersfoort, Utrecht, 3814RD, Midden

Evenement type

Wat is een meespeelavond?

Tijdens de meespeelavond staat de deur open voor iedereen die zin heeft om een avondje theatersport. Aangezien er zowel mensen mèt als zonder ervaring samen komen is dat superleuk! Bovendien is er altijd een fantastische trainer die de avond leidt.

Waarom zou ik meedoen?

Laat je als ‘ouwe rot’ verrassen door nieuw talent, of werk juist aan je helicopterview door scenes tot een goede afronding te brengen. Bovendien kun je ook gewoon lekker veel spelen zonder een game helemaal te ontleden. Anders gezegd; theatersport zoals het bedoeld is!

In het bijzonder kun je als nieuwkomer heerlijk kennismaken met acteren zonder script met leuke mensen. In de eerste plaats staat lol voorop! Daarbij hoef je nog niks te weten van theatersport. Wanneer je enthousiast bent geworden ben je zeker welkom bij een van de cursussen. De komende tijd wordt de meespeelavond gehouden op 6 september en 18 oktober 2024.

Wanneer is er een meespeelavond en wat kost dat?

Regelmatig organiseert Amersfoort Theatersport een meespeelavond op een vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Omdat het een laagdrempelige manier is om kennis te maken met theatersport betaal je slechts €17,50 voor een avond. Op deze pagina kun je direct jouw kaartje bemachtigen!

Meespeelavond Amersfoort

Hieronder vind je de data voor de vrijdagavonden waarop de eerstvolgende meespeelavonden staan gepland! De tijd is altijd van 20:00 uur tot 22:00 uur. De locatie waar we samenkomen is in Amersfoort bij de Witte Vlinder aan de Van Galenstraat 30, 3814RD in Amersfoort. Je ontvangt na betaling een bevestigingsmail van je inschrijving en een factuur in een tweede mail. In de week van de meespeelavond ontvang je van ons nog een reminder 😉.
Welke meespeelavond kom je?(Vereist)
Mocht je meerdere avonden willen komen, dan kun je het formulier opnieuw invullen.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Betaalmethode
.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Chat openen
Scan de code
Ik heb een vraag!