Over ons/Instructeurs

Danny SMits

Danny begon in 2012 met een les theatersport in Hengelo en raakte daar direct verkocht aan de vorm van improvisatietheater. Hij volgde daarop de cursus in Deventer en melde zich na afloop van de cursus aan bij theatersportvereniging Andere Koek. Hij maakte daarbij ook een carrière switch van consultant naar trainingsacteur, mede dankzij de opleiding van WWLA in Amsterdam.

Begin 2016 startte hij zijn eigen onderneming. Eén van de eerste bedrijfsactiviteiten was het overnemen van het cursusaanbod theatersport in Amersfoort. Met een nieuw concept ging hij aan de slag in februari met de eerste groep van 6 cursisten in een pand vlak achter theater de Flint. Een jaar later volgde Deventer met hetzelfde aanbod, het jaar erop Zwolle. In 2019 werd de overstap gemaakt naar Lochem. In de Covid periode werd ook een online aanbod gerealiseerd.

Na de epidemie koos hij ervoor om een samenwerkingspartner te zoeken om het concept verder te laten groeien. Na een intensief samenwerkingsjaar in 2023 met Lisa Krus werd in 2024 de oprichting van Nederland Theatersport een feit, waarbij alle theatersport activiteiten werden ondergebracht in het nieuwe bedrijf samen met Lisa.

Lisa krus

Lisa schreef zich in voor een meespeelavond theatersport in 2018. En vanaf dat moment heeft ze zich doorontwikkeld tot een theatersport trainer in 2023. Ze volgde alle cursussen van het concept zelf, en vulde dit aan met bijvoorbeeld de Train-de-Trainer bij de Impro Academie in Amsterdam. Lisa heeft een passie voor het improvisatietheater vanuit het echte contact maken. Tussen spelers, maar ook met het verhaal.

 

Sinds 2024 is Nederland Theatersport officieel het bedrijf dat ze samen met Danny runt naast haar andere werkzaamheden als zzp’er. Bijvoorbeeld op gebied van Deep Democracy, maar ook haar organiserende talent stopt ze graag in events organiseren zoals voor de Play! Community in Utrecht en Zwolle.

Laura Doe

Hip Hop Teacher

James Doe

Ballet Teacher

John Frank

Hip Hop Teacher
dancers

hip hop teachers

Etiam ornare sollicitudin consectetur. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Scan de code