Kids theatersport

Improvisatietheater voor kinderen is hartstikke leuk!

Tijdens deze cursus in het najaar 2024 gaan kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 10 jaar aan de slag met theatersport. De lessen worden gegeven door de docent Sabien en Lisanne. De kids gaan aan de slag met de basis van theatersport; accepteren van aanbod, spelen van emoties, maken van personages; dat soort onderdelen. Samen maken ze doldwaze en leuke scènes! Het is een uur lekker spelen en leren tegelijkertijd. Helemaal afgestemd op de leeftijden van de kinderen.

Wat kost dat?

Er zijn 8 lessen voor de herfstvakantie, en 6 lessen na de herfstvakantie. Je kunt kiezen om het eerste blok mee te doen (5 september tot en met 24 oktober 2024). Dan zijn er 8 lessen voor €80,-. Of je doet mee met de 6 lessen na de herfstvakantie van 7 november tot en met 19 december (op 5 december is er geen les). Dat zijn dan 6 lessen voor €60,-. Ook kun je kiezen om op te geven voor beide blokken. Dan krijg je 14 lessen voor de prijs van 13 lessen oftewel €130,-.

Wanneer zijn de lessen?

Het eerste blok van 8 lessen start op donderdagmiddag 5 september 2024. Elke les is op donderdagmiddag van 16:00 uur tot 17:00 uur. Blok 2 van kids theatersport Amersfoort start op 7 november 2024. Ook deze lessen zijn op de donderdagmiddag van 4 tot 5. De cursus is dan ook op de donderdagmiddag. Tot slot kun je direct kiezen om je op te geven voor alle 14 lessen. Dan start je op 5 september tot en met 19 december 2024. Je kunt je direct opgeven via het inschrijfformulier op deze pagina!

Waar is de cursus?

De cursus wordt gegeven bij de Ontmoeting. Die vind je aan de Bekroning 2, 3823EA in Amersfoort.

Hoe geef ik mijn kind op?

Hieronder vind je het inschrijfformulier met alle gegevens die we nodig hebben. Na het inschrijven ontvang je een bevestiging van inschrijving en nemen Sabien en Lisanne contact op rondom de betaling en de updates over de cursus.

Vergeet niet om op verzenden te klikken ;-))

Inschrijfformulier cursus

Kindertheatersport Amersfoort

Naam kind(Vereist)
(van het deelnemende kind)
Leeftijd van het kind bij aanvang cursus
Voer een nummer in van 5 tot 15.
Naam (ouder/verzorger)(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Van de ouder/verzorger voor de correspondentie over de betaling en updates.
(van de ouder/verzorger)
Cursus kinder theatersport 5 september 2024(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scan de code