THEATERSPORT WORKSHOP

Improviseren kun je leren

Ben je op zoek naar een leuk uitje, een origineel cadeau of een teambuildingsoefening met je  collega’s? Misschien is een workshop theatersport dan iets voor jou. Deze activiteit is voor iedereen vermakelijk en leerzaam en voor alle leeftijden geschikt. Je hebt absoluut geen ervaring met toneelspelen nodig, een sprankje motivatie is voldoende!

Voor diverse gelegenheden

Om je een idee te geven van de diverse thema’s die we aanbieden, staan hieronder wat voorbeelden van evenementen waar we eerder workshops voor hebben georganiseerd:

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze creatieve middag draait het om plezier maken en samenwerken. Je kunt het zien als een soort real-life gezelligheidsspel, met minder competitie. De winst is een vermakelijke tijd met vrienden, familie of collega’s.

Wij zorgen ervoor dat de middag aansluit op de gelegenheid en het gezelschap. Zo gaat het bij een vrijgezellenfeest of familiedag vooral om de ‘fun’ en de humor. Anderzijds richten we ons bij een workshop voor studenten meer op de leerdoelen en hoe zij de geleerde vaardigheden kunnen toepassen in de toekomst.

Bij bedrijven focussen we ons vaak op teambuilding en hoe ze op een creatieve manier omgaan met obstakels, maar natuurlijk luisteren we ook naar wat de groep wil. Het thema staat geheel vrij en wij kunnen ons makkelijk aanpassen naar de wensen van de deelnemers. Uiteindelijk draait het allemaal om improvisatie ontdekken, samenwerken en gezelligheid.

Praktische informatie

Een workshop duurt minimaal 1,5 uur. De gemiddelde groepsgrootte is tien deelnemers. Neem voor grotere groepen vooraf even contact met ons op.

Interesse? Neem dan contact op via e-mail of telefoon.

E-mail: info@nederlandtheatersport.nl

Telefoon: 06-52642633

Scan de code