Voor trainers

Nederland Theatersport is de plek om aan de slag te gaan met improvisatie theater!

Binnen de organisatie van Nederland Theatersport zoeken we naar trainers die het tof vinden om een steentje bij te dragen aan de missie; heel Nederland moet een keertje theatersport geprobeerd hebben! Vanuit de visie; iedereen kan improviseren.

Trainers/docenten

Daarom zijn we altijd op zoek naar trainers en docenten. Of het nu gaat om (pas) afgestudeerde dramadocenten, regisseurs, muzikanten of een enthousiaste amateur; neem gerust contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Veel van de mensen waar we mee samenwerken kiezen ervoor om lessen te verzorgen of workshops te geven naast hun baan in loondienst of andere ZZP werkzaamheden. Dat kan uiteraard ook. Neem daarom gewoon contact op met Danny om te kijken wat de mogelijkheden zijn en al je antwoorden te krijgen op vragen die je hebt.

Samenwerkingspartner

We bieden ook iets! Start met het concept in jouw stad!

Sinds 2016 hebben we meer dan 1.500 individuen bereikt met het concept. En iedere maand komen daar meer mensen bij! Wordt onderdeel van de groei door te starten in een stad waar we nog niet zitten. Wij helpen je met alles;

De bedoeling is dat jij telkens een groep krijgt met enthousiaste nieuwelingen die jij mag meenemen op ontdekkingsreis op theatersport gebied! En al het andere uit handen kunt geven. In hoeverre je daarbij hulp nodig hebt is bespreekbaar. Afhankelijk daarvan verdelen we de kosten en opbrengsten ook op een manier die past.

Ga het gesprek eens aan met Danny om te kijken of dit wat voor je is!

Scan de code